Klassiek goud ribbel 20 mm


Klassiek goud ribbel 20 mm
Klassiek goud ribbel 20 mm _DSC0002[1]

Prijs: € 11,00
Prijs zonder BTW: € 9,09
Bedrag BTW: € 1,91
Lengte:

Breedte:

De omtrek | (Lengte x 2) + (Breedte x 2)

Omtrek:
Achterwand
Ophangsysteem
Klassieke lijst in ribbel goud. De lijst heeft een afmeting van 20 x 25 mm (breedte x hoogte).

Kiezen van de maat

U geeft de lengte en de breedte aan in centimenter (cm) of millimeters (mm). Ook vragen we u om aan te geven wat de omtrek (2x lengte + 2x breedte) is in centimeters of millimeters. Dit betreft de binnenmaat van de lijst oftewel de maat van het schilderij of de spiegel. Gelieve in alle velden dezelfde maateenheid te gebruiken.

Als u een schilderij, art print, staatsieportret, giclee of spiegel bij ons bestelt kiest u dezelfde maat.

Prijsberekening

De prijs wordt alsvolgt berekend:

De meterprijs  x (aantal meters + 1 meter) = Totaalprijs

De prijs voor de extra meter wordt toegevoegd wanneer u de breedte invult. De extra meter komt door uitval bij het zagen van de lijst. In iedere zijde moeten 2 hoeken worden gezaagd. De uitval is 8x de breedte van de lijst. De meterprijs van de lijst wordt getoond wanneer u nog niks heeft ingevuld.

Eigen werk inlijsten?

Wij lijsten uw schilderij, borduurwerk, voetbalshirt, geboortekaartje of andere items graag voor u in. U kiest uw gewenste lijst en eventueel gewenste passe-partout en/of glas. U kunt hetgeen dat u wilt inlijsten afgeven in onze winkel of per post naar ons toesturen. Als u het zelf wilt inlijsten is dat ook geen probleem.

Alleen een lijst bestellen?

Als u alleen een lijst nodig hebt is dat natuurlijk ook geen probleem. U geeft in millimeters nauwkeurig aan het formaat van het in te lijsten object. Wij weten dan dat wij de lijst iets groter moeten maken (voorbeeld: u heeft een poster van 400 x 50 mm; dan is dat de maat die u aan ons doorgeeft. Wij maken de lijst dan 402 x 502 mm. Zo past de lijst altijd.)

Extra bijbestellen

De lijst zoals deze hier is weergegeven is exclusief hardboard achterwand en exclusief glas. Wanneer u een schilderij in wilt inlijsten, heeft u geen achterwand of glas nodig. Voor alle andere objecten wel.

Levertijd

72 maatwerk

U vindt ons hier

  • J.A.J.A. Schilderijen
  • Woenselsestraat 341
  • 5623 ED, Eindhoven
  • Tel: +31(0)40-2432081
  • Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • whatsappWhatsapp

Social Media

Log in

create an account